Bliv børnehaveklar med en Didriksons flyverdragt

Didriksons flyverdragt passer på dine børn i børnehaven (foto eventyrspor.dk)
Didriksons flyverdragt passer på dine børn i børnehaven (foto eventyrspor.dk)

Er dit barn lige startet i børnehave? Så er der helt sikkert en hel masse nye indtryk og også en hel masse nyt at tage stilling til for dig som forælder. Når barnet starter i børnehave, er der også en række ting og sager, som er gode at investere i. Her får du en liste til, hvad du skal få fat på for at gøre dit barn børnehaveklar.

Et par sutsko: Et par gode sutsko er vigtige. Gulvet i børnehaven kan måske være noget koldt om vinteren, og selvom det ikke er det, er det bare en god ide at have et par sutsko på, da der kan komme mange ting på sådan et gulv – f.eks. madrester osv. Vælg et par med noget skridsikkert under, så dit barn står bedre fast, når han løber rundt i børnehaven. Man kan få mange fine sutsko med motiver af dyr og med forskellige farver.

En god rygsæk: En lille rygsæk skal du også have til dit barn. Her kan de ting, der skal med i børnehaven om morgenen – såsom madpakke osv. være i. Samtidig skal den bruges, når børnehaven tager ud på tur.

Gummistøvler: Børn elsker at hoppe i vandpytter og lege ude i regnvejr. Derfor skal dit barn have et par rigtig gode gummistøvler stående i børnehaven. Vælg et par i en fin farve. Regntøj er selvfølgelig også vigtigt.

Didriksons flyverdragt: En god flyverdragt i god kvalitet er enorm vigtig at have i børnehaven. Den skal dit barn bruge hver gang, han er ude at lege – i hvert fald når det er koldt. Sørg for at købe en af god kvalitet som for eksempel en Didriksons flyvedragt. Vælg også en i en hyggelig farve, som dit barn godt kan lide.

Find Didriksons flyverdragter her

Share
This entry was posted in Børn and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *