Brug familiens skijakker som vinterjakker i vinterhalvåret

Det er også spild kun at bruge skijakkerne en gang om året (foto eventyrsport.dk)
Det er også spild kun at bruge skijakkerne en gang om året (foto eventyrsport.dk)

I en travl børnefamilie er der rigeligt med ting at bruge penge på. Der er hele tiden uforudsete udgifter, der skal betales – fx i forbindelse med børnenes fritidsaktiviteter, ødelagt fod-og overtøj, penicillin og så videre. Derfor er det også rart, når man opdager ting, der kan udfylde mere end ét behov. Det betyder nemlig, at der er penge sparet, som i stedet kan gå til noget andet og sjovere. Måske til næste års ferieopsparing?

En af de ting, der kan have mere end én funktion, er skijakken. Den kan nemlig også med fordel bruges som vinterjakke i de kolde måneder herhjemme. Tilmed vil det være en rigtig pæn vinterjakke, fordi skijakker tit er mere figursyede end almindelige vinterjakke. Og det klæder jo enhver krop ikke at ende op med at se stor og uformelig ud.

Smarte skijakker

Derudover fås skijakker i mange seje og opsynsvækkende farver, hvilket sikkert vil passe familiens stilbevidste teenager ganske godt og ikke mindst til dine skibukser. Derudover er jakker i farver godt på vintermorgener, hvor det ellers kan være svært for biler at få øje på fx cyklister. Farven kan derfor også udgøre en form for sikkerhed og være med til at sikre, at dine børn bliver set i morgentrafikken og på mørke aftener.

Og så kan skijakken jo altså også fungere som det, den i grunden er – en skijakke. Derfor er den helt uundværlig på skiferien, hvis det er en type ferie, I ynder at tage på. Skiferie er i hvert fald en fed ferieform, hvor man som familie er sammen om at være aktive på pisterne. Og en aktiv dag på løjperne vil typisk resultere i glade unger med røde kinder, der falder omkuld om aftenen af ren og skær træthed. Det giver tid og rum til lidt romantiske stunder mellem du og din partner, så I vender nyforelskede og afslappede hjem fra ferie.

Se et udvalg af skijakker her: http://www.eventyrsport.dk/beklaedning/skaljakker-m.html

Share
This entry was posted in Jakke and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *