Der findes også noget til dig: Peak Performance Outlet

Peak Performance gør dig klar(foto peakperformance.com)
Peak Performance jakke (foto: eventyrsport.dk)

Peak Performance er et svensk brand grundlagt i Åre i 1986. Tre talentfulde skiløbere diskuterede en dag, baseret på egne erfaringer, hvorfor, der ikke var nogen, der producerede det tøj, de gerne ville have på – det skulle være funktionelt og med simpelt, cool design. Deres svar blev til Peak Performance. I slutningen af 1980’erne, var folk trætte af det ekstravagante og det overfladiske – en simpel ternet skjorte var nu mere svaret end neon og glitter. Peak Performance erstattede pludseligt de flashy brands, der var på markedet.

Fra begyndelsen var det vigtigt at finde det rette design og de tekniske løsninger var alfa omega. Denne strategi virkede, og det er den, de stadig benytter sig af den dag i dag.

Efter 10 år, er Peak Performance blevet hvad det er i dag. Det er et velkendt og velfungerende brand, som er anerkendt. Og succesfuldt – med konstant fornyelse.

De seneste år er der kommet mange flere produkter til. Det er ikke kun skitøj, men tøj til alle aktive folk. Selvom der er sket meget, er fundamentet det samme – kærligheden for natur og sport med blik for fremtiden.

Peak Performance og deres ansvar

Fordi Peak Performance elsker og er baseret på det udendørs, har det selvfølgelig et stort hjerte for naturen, miljøet og klimaforandringerne. De smeltende gletsjere er ikke kun en trussel for deres livsstil og brand, men hele verden og dens vandstande. Derfor har de som en del af deres CSR-profil og vision ”Save the Clashier”. Dette er for at forsikre, at naturen og det udendørs er tilstede mange generationer i fremtiden.

Peak Performance har et bredt udvalg af produkter til alle slags aktiviteter. Hvad end det er ski, vandring mm., findes der sikkert noget, der passer til dig.

Se det store udvalg på Peak Performance outlet her

Se mere Peak Performance her:

Peak Performance skibukser er af den bedste kvalitet

Man føler sig godt klædt på i peak perfomance jakker

Share
This entry was posted in Beklædning, Overtøj, Tøj and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *