Find de smukkeste skisportssteder norge har

Tag på en lækker skiferie til Norge (foto: dfdsseaways.dk)
Tag på en lækker skiferie til Norge (foto: dfdsseaways.dk)

Når vinterens kulde har ramt Danmark bliver man nødt til at finde den varme jakke, hue og handsker frem, hvis man ikke vil fryse. Temperaturen er nemlig langt nede, men dette betyder dog ikke, at der er garanti for sne. Derfor har man ikke rigtig nogen muligheder for at stå på ski i Danmark, men rent faktisk behøver man ikke at tage så langt væk, hvis man vil have sne under skiene. Og der er mange argumenter for, at vælge et af vores nabolande til skiferien.

Vælg skisportssteder i Norge over Sydeuropa

Mange danskere vælger at tage til Østrig eller et andet land sydligere i Europa, når de skal på skiferie. Men i virkeligheden kan man få det samme, og mere til, hvis man i stedet for kigger nordpå. Norge tilbyder nemlig nogle endnu smukkere skisportssteder, og samtidig åbner det op for noget mere hygge. Skisportsstederne sydpå er nemlig ofte forbundet med en masse unge mennesker, fest og drikkeri. Er man mere til en hyggelig og idyllisk skiferie, hvor hele familien kan slappe af sammen, bør man vælge Norge. Når man vælger Norge betyder det dog ikke, at man går glip af de vilde pister, som landene sydpå kan tilbyde. På de norske skisportssteder får man nemlig alt hvad man har brug for. Det betyder også, at der er god mulighed for at tage på langrend, hvis man er mere til dette. Her kan man opleve den fantastiske norske natur, mens man mærker den friske luft.

Tag bilen med til skisportssteder med båd til norge

I stedet for at skulle køre i bil hele vejen til Østrig, Frankrig eller hvor man nu plejer at stå på ski, kan man vælge at sejle, når man skal til Norge. Dette er langt mere afslappende end når man skal køre på skiferie. For vælger man at sejle, vil ferien allerede være blevet skudt i gang, når man kører op på færgen. Og når man kommer frem har man kun en kort køretur, hvilket vil være langt mere overskueligt. Ombord på færgen er der mulighed for at sove og dette kan give rigtig god mening, at benytte sig af. For vælger man at sove på færgen, vil man nemlig være frisk og veludhvilet, når man kommer frem. Man skal derfor ikke bruge den første feriedag på at komme til kræfter efter en lang køretur.

Find de dejligste skisportssteder norge har at byde på her

Share
This entry was posted in Dfds Seaways, Norge, Skiferie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *