Flyverdragt udsalg – til al slags umuligt vejr

Slå til nu og giv dit barn en billig flyverdragt (foto eventyrsport.dk)
Slå til nu og giv dit barn en billig flyverdragt (foto eventyrsport.dk)

En varm trøje er noget, barnet får på, når moderen fryser. Sådan lyder en gammel talemåde, og den er overhovedet ikke helt forkert. Det er nemlig en realitet at særligt mindre børn ikke tænker forfærdeligt meget over vejr og vind. Derfor bliver det hurtigt forældrenes opgave at sørge for, at barnet er pakket ordentligt ind. Der er flere måder at gøre det på, men hvis du putter barnet i en flyverdragt, kan du være sikker på, at dit barn holdes både tørt og varmt.

Det kræver at flyverdragten er vind- og vandtæt, og så må den meget gerne have elastiske åbninger ved arme, ben og ansigt. På den måde får regn og sne meget sværere ved at trænge ind, og det er rigtig godt. Hvis først en klump sne har fundet vej ned i strømperne, kan det være svært at holde ud. Først er det koldt, så bliver det rigtig koldt, og til sidst begynder det at svide helt forfærdeligt. Det vil du ikke udsætte dit barn for, og derfor skal du finde en kvalitetsflyverdragt. De er ofte på tilbud, så du kan være heldig at gøre et rigtigt kup.

Flyverdragten er også et godt bud til vinterferien på de hvide løjper

Mange børn er glade for deres flyverdragt hver dag, og der behøver ikke at ligge sne helt op til knæene, når man trækker i flyverdragten. Men dragten er nu også rigtig god til, når det rigtig sner i kaskader, eller når den er faldet i metervis. Til skituren vil flyverdragten derfor også være mere end optimal, men I skal eventuelt lede efter en, der er specielt foret til at stå imod, når det er rigtig koldt.

Find et godt tilbud på en flyverdragt

Se på flyverdragt fra didriksons her

Share
This entry was posted in Børn, Flyverdragter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Flyverdragt udsalg – til al slags umuligt vejr

  1. Pingback: Find en god og solid flyverdragt til børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *