Går efterårsferien til bjergrige områder? Husk vandrestøvler

Har du er par vandrestøvler klar til turen? (foto eventyrsport.dk)
Har du er par vandrestøvler klar til turen? (foto eventyrsport.dk)

Skal dette års efterårsferie tilbringes et andet sted i Danmark? Elsker I en aktiv ferie med gang i den og udfordringer? Hvad så med at tage på vandretur et sted med flotte bjerge, idylliske bjergsøer og en helt fredfyldt stilhed?

Hvis I skal på vandretur, så er der en hel masse ting, som I skal huske at have med. Her kommer en liste med de vigtigste ting.

Husk vandrestøvler, regntøj, plaster og en drikkedunk

Når man skal vandre, er det vigtigt at have rigeligt med proviant og vand med. Derfor skal I huske et godt lager af snacks og så selvfølgelig en vanddunk. Måske skal I gå et sted, hvor man nemt kan fylde sin vanddunk op, efterhånden som man kommer frem. Så behøver I kun en lille en af slagsen.

En dag i bjergene kan også byde på lidt uvejr. Derfor er det en god ide at være forberedt på regnvejr ved at have lidt regntøj med. I hvert fald en god og vandtæt regnjakke, som man kan tage på og dermed undgå at blive helt gennemblødt. Det skal helst være en lille en, som ikke fylder så meget i tasken, og som nemt kan pakkes ud og pakkes sammen igen.

Sidst men ikke mindst skal I huske et par rigtig gode vandrestøvler. Vælg et par med en god og skridsikker sål, så I kan stå fast på klipperne. Den skal også gerne gå lidt op på anklen, så I står mere stabilt fast og ikke så let vrider om på foden. Husk at gå vandstøvlerne godt til, inden I tager af sted, da en helt ny vandrestøvle let kan give vabler de første gange, I bruger dem. Skulle der alligevel komme et par vabler, så husk et par plastre, så I kan klare skaden.

Share
This entry was posted in Støvler and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *