Kom helt ud midt i naturen med et praktisk gasblus

gasblus (foto: eventyrsport.dk)
gasblus (foto: eventyrsport.dk)

Når man er på opdagelse i den vilde natur, så er det afgørende at holde sig fungerende med rigelige mængder mad og vand. Til en vis grænse kan det klares med en stor madpakke. Men der kommer et tidspunkt, hvor rationerne ikke rækker længere. Her kan der blive behov for at tænde sit gasblus og tilberede noget af den mad man har fundet undervejs på opdagelsen.

Der findes utallige anvendelsesmuligheder for gasblus. Måske kan du godt lide at campere i din store luksus-campingvogn. Nok kan det være der er et veludrustet køkken i vognen, men der er stadig noget over det med at kunne tage madlavningen med udenfor. Med et gasblus er du ultra-transportabel. Du bliver uden videre i stand til at lave mad lige præcis hvor du allerhelst kunne tænke dig det.

I de tilfælde hvor man begiver sig af sted ud i naturen med intet andet end en rygsæk, er det meget vigtigt at overveje nøje hvilke ting man ønsker at slæbe rundt på. Når der skal rationeres, kan det være en fordel at vælge et gasblus som en vigtig del af køkkengrejet. Det er et alsidigt stykke outdoor-udstyr, som gør dig i stand til at lave mad overalt. Du bliver også i stand til helt simple, men meget værdifulde ting, som at kunne koge vand til kaffe eller suppe. I længden kan det vise sig at være endnu mere bekvemt end først antaget.

Gasblus er lynhurtige

Hvis du er naturelsker, som nyder at tage af sted og leve det simple liv, kender du nok til valget imellem Trangia og gasblus. Der er forskellige fordele og ulemper ved begge dele. Med et gasblus sikres du at madlavningen går lynhurtigt. Dine stegepander kan være varme i løbet af sekunder, og at koge en grydefuld vand kan overstås på kort tid.

Find et gasblus der passer dine behov på www.eventyrsport.dk

Find mere praktisk outdoor udstyr her:

Find et billigt telt til skovtur

Er du typen, der mangler pandelamper løb?

 

 

 

Share
This entry was posted in Camping and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *