Haglöfs rygsæk hjælper dig af sted på rejsen

Haglöfs rygsække er den perfekte julegave (foto eventyrsport.dk)
Haglöfs rygsække er den perfekte julegave (foto eventyrsport.dk)

Mange gymnasiefærdige unge har planer om at pakke rygsækken og tage ud at rejse i mindst er par måneder, når de bliver færdige med gymnasiet. Til dette er det vigtigt, man har en god rygsæk at pakke i. En rygsæk, der er inddelt, så man kan finde rundt i den. Og en rygsæk, der er god at have på ryggen.

Et godt eksempel på en sådan rygsæk er en rygsæk fra Haglöfs. Her får du en rygsæk, der er skræddersyet til at være med på rejsen. For eksempel en backpackerrejse, hvor man jævnligt bevæger sig fra et sted til et andet.

Rygsække fra Haglöfs kommer i flere forskellige størrelser. Først og fremmest er der nogle, der er tilpasset til mænd og nogle, der er til kvinder. Dette kan du se på, at mænd typisk er højere og bredere end kvinder, her er rygsækken fra Haglöfs tilsvarende i forhold til kønnet. Derudover findes der også forskellige størrelser af Haglöfs rygsække, alt efter hvor mange liter, du har brug for (og kan at bære på).

Juletider

”Hvad ønsker du dig i julegave?”

Det er det tilbagevendende spørgsmål. Hvert år ved denne tid spørger vi hinanden. Vi vil gerne give gode gaver. Vi ved ikke, hvad vi selv ønsker os.

En god gave er en rygsæk fra Haglöfs. Rygsække fra Haglöfs bærer på kvalitet. Hvis din datter, søster eller en anden, du holder jul med, skal af sted ud at rejse, så vil en rygsæk fra Haglöfs være den oplagte julegave. Hvis du selv skal ud at rejse, skal du gå efter en Haglöfs under juletræet.

Selvom man ikke står foran en månedlang rejse, så kan Haglöfs rygsække være gavnlige alligevel. Når man skal af sted på sommerferie, en weekendtur eller lignende, er rygsækken ideel at pakke i.

Haglöfs rygsæk – se udvalget her

Læs mere om rygsække:

North Face rygsæk – Robust design til store eventyr

Klar til vandreturen? Rygsæk, vandrestøvler og telt

Galapagos skal udforskes – tyve unge rygsække drager afsted

Share
This entry was posted in rygsæk and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Haglöfs rygsæk hjælper dig af sted på rejsen

  1. Pingback: Vandrerygsække du bare ikke kan leve uden

  2. Pingback: En Haglöfs taske er komfortabel og rummelig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *