I regn leger børn bedst i lækkert og rart regntøj

Børn skal lege i regnen i deres regntøj (foto eventyrsport.dk)
Børn skal lege i regnen i deres regntøj (foto eventyrsport.dk)

Børn leger bedst ude. Det er her de får lov til at brænde alt den energi af, som de har fået af den gode og tunge søvn, de nyder. I løbet af dagen er der mange muligheder for at komme ud i naturen. Det kan være enten i vuggestuen, børnehaven, skolen eller bare derhjemme i weekenderne. Når børnene er ude, vil de også gerne være rigtigt ude. Ofte er børn dem, der er mest ligeglade med vejrforhold og temperaturer. Bare det er sjovt! Derfor skal der også investeres i regntøj til børn.

Når børn har det sjovt

Når børnene har det sjovt leger de ude i naturen. De tumler og kravler. Går på opdagelse i grønne arealer og prøver at komme igennem krat og tjørnebuske. Nogle gange hopper de også vandpytter og leger i mudder. Godt regntøj til børn beskytter mod mudder, regn og skidt. Dit barn kan beholde sit varme tøj på indendunder og iføre sig det vandafvisende regntøj over. Regntøjet må også gerne være slidtstærkt. Det ville være ærgerligt, hvis det hurtigt gik i stykker. Derfor er slidstyrke, komfort og beskyttelse af højeste prioritet, når dine små prinser og prinsesser skal pakkes ind til ekskursioner eller ture på legepladsen.

Sjove mønstre og fede farver

Regntøj til børn skal som sagt være slidtstærkt, komfortabelt og beskyttende. Men det skal også være fedt at have på. Fede prints på regntøjet gør det hele lidt sjovere for barnet. Så vil det heller ikke have noget imod at tage det på, hvis det er sejt jo. Derfor findes der et utal af forskellige slags mønstre og farver. Der findes seje og dunke mønstre med fede effekter til de drengede drenge og piger, og sjove og søde farver som for eksempel lyserød til de små piger. Noget af regntøjet har også et fint mønster i form af blomster eller kendte figurer fra børnenes farverrige univers.

Køb godt regntøj her: http://www.eventyrsport.dk/toej/regntoj.html

Til dine børn kan du eksempelvis købe en flyverdragt:

Flyverdragt udsalg – til al slags umuligt vejr

Share
This entry was posted in Børn, Regntøj and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *