Kånken laptop 15 er en perfekt rygsæk til både arbejde og fritid

fjællræven rygsæk mini (foto: eventyrsport.dk)
fjællræven rygsæk  perfekt til din computer (foto: eventyrsport.dk)

Der er nogle ting, personer eller steder, hvor man ikke behøver nævne andet end navnet, før alle ved, hvad det er mand snakker om. Som er blevet en del af kulturen, og med det samme giver associationer til noget helt bestemt. Tænk på en musiker som Madonna, hvor alle kender hende, men de færreste kender hende fulde navn.
Hvis man nævner ordet Fjällräven, vil de fleste med det samme vide, at der er tale om den praktiske rygsæk, der kan fås i flere forskellige farver. Den er blevet så meget en del af kulturen, at bare navnet er nok til, at man ved hvordan den ser ud, hvor stor den er, og kender folk, der har en. Det er firmaet Fjällräven, der står bag den, og tasken går rent faktisk under navnet Kånken. Siden den i 1970’erne blev udviklet for at forhindre rygproblemer blandt skolebørn, har den bibeholdt sin popularitet, og udvikler sig den dag i dag.

På alle måder en klassisk taske

En moderne taske med stolte traditioner
Mange forbinder nok den klassiske ”fjældræv” taske med skolelærere eller spejdere, men sandheden er, at den lige fra start har været udbredt blandt alle, der sætter pris på holdbarhed og funktionalitet. Den har i dag fået en renæssance, og er mere populær end nogensinde. En af grundende hertil er, at Fjällräven konstant har fulgt med tiden, og har holdt den klassiske taske up to date. Man kan i dag få dem i flere varianter – blandt Kånken laptop 15 versionen, der er designet efter at have plads til en 15 tommer bærbar computer. Den passer derfor perfekt til studerende eller andre, der har deres computere med dem i hverdagen, men vil undgå at få de rygproblemer, som computertasker der hænger på én skulder, kan forsage. Tager du computeren ud, så er tasken derefter klar til enten en tur i skoven eller til at fylde med bøger. Det er en taske med mange funktioner!

Vil du se et udvalg af Kånken laptop 15 modeller? Så klik her

Find flere gode fjällräven tasker her:

Sørg for at passe på din ryg med en flot fjällraven rygsæk

Fjallraven tasker er i høj kvalitet og passer til dine behov

Share
This entry was posted in rygsæk, Taske, Udeliv and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *