Klar til vandreturen? Rygsæk, vandrestøvler og telt

En god vandretur forudsætter en god rygsæk (foto eventyrsport.dk)
En god vandretur forudsætter en god rygsæk (foto eventyrsport.dk)

Drømmer du om at tage på en vandretur i alperne? Drømmer du om udsigt ud over Mont Blanc og de andre snedækkede tinder? Så kan det være, at du skulle tage af sted på en vandretur i de franske alper. Sørg for at tage af sted om sommeren, da det ellers er for koldt at vandre og ikke mindst overnatte i det fri. Her får du nogle gode råd og ideer til, hvad du skal anskaffe dig, inden du drager ud på tur.

Husk en god rygsæk, vandrestøvler og et vandtæt telt

Først og fremmest skal du have dit et godt telt, hvis du vil overnatte i det fri. Vejret kan være meget omskifteligt i alperne selv om sommeren. Man kan nemt støde på varme lune sommernætter, hvor man kan side ude og nyde sin aftensmad. Men der kan også være våde og kolde nætter eller en torden byge i ny og næ. Derfor skal du have fat på et rigtigt godt telt, der kan holde vandet ude.

For det andet skal du have et par gode vandrestøvler. Sørg for at have gået en del ture i dem inden, du tager af sted på den hele store tur. Så har du nemlig gået dem til, og på den måde undgår du vabler. Vandrestøvlerne skal gerne være vandtætte og gå lidt op på anklerne, så du ikke vrider så let om på foden. Der skal være en god stødabsorberende sål i dem også, så du kan gå på sten og klipper uden problemer.

Sidst men ikke mindst skal du have en god rygsæk med. Den skal kunne indeholde alt det, du har brug for på sådan en tur, og så skal en være god at have på ryggen.

Find rygsække her

Share
This entry was posted in rygsæk and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *