Kulde og blæst betyder, at det er tid til overtøj børn.

Overtøj til børn: Hellere for meget end for lidt (foto eventyrsport.dk)
Overtøj til børn: Hellere for meget end for lidt (foto eventyrsport.dk)

Det kan være koldt om vinteren og efteråret. Det ved de fleste. De fleste er også godt klar over, at årstidernes skiften fodrer et garderobeskift. Et garderobeskift, der passer til vejr, vind og temperatur gør livet lidt lettere for ejermanden. For børn er det nødvendigt som voksen at tage teten.

Det vil sige, at man som voksen skal hjælpe sine børn med at vælge det rigtige tøj. Det kan ofte være svært at hitte rundt i for de små børn, hvad der er op og ned, og hvad der virker i hvad for noget vejr. Som voksen kan man langsomt i takt med, at børnene bliver ældre hjælpe dem med at finde ud af det.

Snak med børnene om det

Hvis man køber noget overtøj til sine børn og introducerer dem for begrebet overtøj, og hvornår det er anvendeligt, vil de kunne gøre en indsats for at huske det.

Man skal fortælle dem, hvorfor overtøj til børn er smart. Overtøj til børn er nemlig smart, fordi det giver beskytter børnene fra våde elementer og skidt fra gader, natur og sandkasser. Man skal fortælle børnene, at det er den bedte måde at komme ud og lege på. For med overtøj børn kan de boltre sig lige så meget, som de har lyst til uden at de selv bliver beskidte og våde. Det vil de helt sikkert kunne forstå. Fordelene står som malet på væggen for dem, og de vil derfra glæde sig til at trække i overtøj, hver gang der er mulighed for det.

Overtrækstøj i forskellige typer

overtøj til børn kommer i forskellige størrelser og typer. Som regel omfatter overtrækstøj bukser og en jakke lavet i tyndt men isolerende stof. Man kan enten købe overtøj til børn sætvis eller enkelvis. For børnenes skyld ville det være fedt, hvis de selv kunne vælge stil og farver. Det vil sikkert også gøre det nemmere for dem at huske overtøjets uforlignelige fordele.

Se på gode flyverdragter til dit barn:

Flyverdragt udsalg – til al slags umuligt vejr

Bliv børnehaveklar med en Didriksons flyverdragt

Share
This entry was posted in Børn and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *