Lækre vinterjakker med god pasform

Vinterjakker kan godt være feminine (foto eventyrsport.dk)
Vinterjakker kan godt være feminine (foto eventyrsport.dk)

Vejret i Norden er omskifteligt. Det ene øjeblik skinner solen, det næste står det ned. Når vinteren sætter ind, er der dog næppe tvivl om vejret. Vinteren kan man næsten altid regne med, og en god vinterjakke er derfor dejlig at have.

Vinterjakker til damer må gerne have en god pasform. Det er forskelligt, om man bedst kan lide, at de sidder tæt, eller foretrækker en jakke, du kan have et par bluser indenunder. En god pasform i en jakke, er blandt andet, når den passer i længden og ikke strammer over eksempelvis brystet.

Vinterjakkerne hos Eventyrsport er i god kvalitet og fra nogle af de bedste mærker på markedet. Derfor er pasformen noget som de går meget op i. Jakkerne er en god blanding af godt design med lækre detaljer og en smart funktionalitet og robusthed.

Gode og funktionelle detaljer

Vinterjakkerne du kan finde hos Eventyrsport har mange gode og funktionelle detaljer, som giver jakkerne en lille luksus. De små dejlige ekstra ting kan for eksempel være justerbare snore og knapper, der gør, du kan indstille jakken, som det passer dig. Du kan også få en jakke med refleksbånd, så du kan blive set i mørket og mange af jakkerne har aftagelige hætter.

Vinterjakkerne er syet i nogle lækre materialer, der kan holde vind og regn ude langt hen ad vejen. Hvis jakken særligt skal bruges, når det regner, så kan du vælge en jakke, som er vandtæt. Skal jakken bruges på skitur, behøver du måske kun en vadafvisende jakke, men her er det så en god idé at vælge en med et tætsiddende for, så sneen ikke sniger sig ind, hvis du styrter.

Se et flot udvalg af vinterjakker damer

Læs mere om vinterjakker her:

Brug familiens skijakker som vinterjakker i vinterhalvåret

Share
This entry was posted in Dametøj, Jakke and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Lækre vinterjakker med god pasform

  1. Pingback: Selvfølgelig skal du have den bedste vinterjakke mænd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *