Marc Lauge laver modent dansk denim

Marc Lauge (Foto: gundtoft.dk)
Marc Lauge (Foto: gundtoft.dk)

Denim er kommet for at blive, og det er stadig rasende populært og moderne. Tekstilet er oprindeligt opfundet til arbejde, og det stammer oprindeligt fra USA. I 60’erne begyndte oprørske unge at iføre sig bukserne, og siden hen er det kun gået op ad bakke for bukserne. Selv USA’s præsident er set i denim-bukser.

Marc Lauge ligger i Esbjerg. Brandet producerer cowboybukser, der sælges i Noden, Tyskland og Holland til den modne kvinde. Bukserne er høj-taljede, hvilket giver en super rar følelse og pasform. Du skal ikke være bange for at skille på hverken ryg eller mave, når du bukker dig, cykler eller andet. Hvor pigernes bukser de seneste ti år har været farligt lav-taljede, så er den høje talje også for alvor på vej tilbage på markedet, og høj-taljede bukser kan efterhånden købes i alle butikker.

Marc Lauge jeans til alle ugens dage

Marc Lauge har i mere end tredve år lavet jeans til modne kvinder. Motto’et er ”Vi skaber tidens tøj til modne kvinder”, og det er netop, hvad Marc Lauge gør. Bukserne er altid moderne men praktiske af høj kvalitet.

Tag et par mørkeblå bukser på, kombiner dem med en god kondisko og en fin top, og du er klar til en afslappet dag i haven eller på gå-gaden. Tag et par lyse denim-bukser på og en hvid skjorte, og du er klar til at tage på arbejde, være formel og seriøs. Denim går også fint til fest, hvor du kan kombinerer bukserne med en tunika, en stor skjorte og et par høje hæle.

Køb bukser fra Marc Lauge her: http://www.gundtoft.dk/varekatalog?brand=marc_lauge

Share
This entry was posted in Bukser and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *