Moderigtigt tøj fra Soya Concept

Elegant på en moderne facon (foto gundtoft.dk)
Elegant på en moderne facon (foto gundtoft.dk)

Modebranchen er en verden, der er i konstant forandring. Hvert år kan man bruge masser af tid på at finde ud af, hvad modebladene fremhæver som de næste trends, og hvad man derfor bør købe. Der er dog nogle varemærker for tøj, som er værd at holde sig til, fordi de leverer moderigtige og stilede produkter gang på gang. Soya Concept er et af disse. Selvom de er små på nogle områder, udretter de alligevel store ting med deres design og kollektioner.

Soya Concept er et dansk firma, der har hovedkontor i det sydlige Jylland, nærmere bestemt Sønderborg. Deres mission er at levere kvalitetstøj til priser, der er overkommelige for de fleste. Selvom de ikke går på kompromis kvaliteten, så er de heller ikke så fine på den, at deres tøj ikke er til at betale. Meget tyder på, at strategien er lykkes for Soya Concept, for i dag kan tøj fra dette varemærke købes i hele Skandinavien, foruden udvalgte lande i Europa.

Overdele fra Soya Concept

Når Soya Concept laver en ny kollektion, så laver de ikke en masse produkter for at ramme små nicher. I stedet fokusere de på at lave et mindre antal forskellige produkter, men i en variation af farver og mønstre. På denne måde er der lagt mere arbejde i det enkelte produkt.

Man kan købe mange overdele fra Soya Concept. Det kan være striktrøjer, toppe, jakker, skjorter og meget mere. Der er lidt for enhver smag, og lidt i enhver farve!

Soya Concept laver også bukser og shorts

Soya Concept står også bag et udvalg af underdele, både bukser og shorts. Deres sommerkollektion består af farverige shorts og feminine bukser. Derudover kan man også købe sommerkjoler fra Soya Concept, eller blot nederdele.

Kig på det flotte tøj fra Soya Concept

Share
This entry was posted in Dametøj, Mode and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Moderigtigt tøj fra Soya Concept

  1. Pingback: En Hägløfs fleece er anvendelig i mange forskellige situationer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *