North Face rygsæk – Robust design til store eventyr

The North Face rygsække er ligeså gode som deres jakker (foto eventyrsport.dk)
The North Face rygsække er ligeså gode som deres jakker (foto eventyrsport.dk)

North Face rygsækken er en der kan følge dig over alt. Der finders mange modeller, men de fleste af dem, kan både bruges til hverdag, på rejse og til de helt store eventyr.

Hvis du til daglig har brug for at fylde tasken med bøger og computer eller andre remedier, så er en North Face rygsæk rigtig god, fordi den kan tåle mange kilo, og da North Face har stor vægt på anvendelighed og komfort, vil du opleve, at taskeren sidder godt – selv når du har fyldt tasken til randen.

Når du er ude at rejse, er en daypack din bedste ven. Det er en mindre rygsæk, hvor du kan have det mest nødvendige til en dag. Det vil sige ting som en ekstra trøje, vand, en guidebog og kamera. North Face er gode til daypacks, fordi de holder designet simpelt men robust. Din North Face vil derfor stadig hænge sammen efter en rundrejse på hesteryg i Sydamerika.

North Face med digitale features

Hvis du er af den nørdede type, der er vild med friluftsliv og glad for gode detaljer, så kan du helt sikkert også finde en North Face rygsæk, der lever op til dine behov. For eksempel findes der modelle med indbygget Joey™ T1 batteri og fordelerboks. Det betyder, at rygsækken kan lade eksempelvis din telefon eller GPS op!

Du kan også få en North Face rygsæk, der har speciellavet plads til bærbar computer, ledninger og mapper, så det bliver beskyttet optimalt. Derudover sørger de fleste rygsække for at være vandskydende også med vandafvisende lynlås, sådan du ikke risikerer, at din computer brænder sammen under et lille regnskyl.

Find en god rygsæk fra North Face

Du kan også læse mere en god rygsæk nedenfor:

Galapagos skal udforskes – tyve unge rygsække drager afsted

Klar til vandreturen? Rygsæk, vandrestøvler og telt

Share
This entry was posted in rygsæk and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to North Face rygsæk – Robust design til store eventyr

  1. Pingback: The North Face tasker er evigt populære

  2. Pingback: Kom rigtigt rundt med en vandrerygsæk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *