Sådan vælger du det bedste outdoortøj

Når du opholder dig i naturen, er dit tøj det afgørende parameter for, at du får en komfortabel oplevelse. Skal du på vandretur, er det vigtigt, at du er iklædt varmt og svedtransporterende tøj, som du kan bære igennem flere dage. Og holder du af at gå i det fri, er det vigtigt, at dit outdoortøj giver dig maksimal bevægelsesfrihed.

Herunder bliver du guidet frem til at vælge det bedste tøj til udendørs brug.

Vælg naturmateriale i fineste kvalitet

Materialet på dit tøj er dét, du først og fremmest skal være opmærksom på. Det er vigtigt, at materialet giver dig de egenskaber, som du har brug for, når du befinder dig i naturen.

Merinould er det fineste naturmateriale, du kan finde, når det handler om beklædning til udendørs brug. Merinould giver dig alle de egenskaber og kvaliteter, som du har brug for, når du vil have størst komfort og bevægelsesfrihed.

Iblandt de mange fordele har uld svedtransporterende egenskaber. Uld kan absorbere og afgive fugt, så du skånes for at blive kold på kroppen, når du afgiver sved.

Vil du have maksimal bevægelsesfrihed med dit outdoortøj i merinould, kan du med fordel vælge tøj fra FlexWool, som er en serie, der er produceret af norske Aclima.

Aclima er en anerkendt producent af outdoortøj, som har gjort det til sit kendetegn at anvende merinould i sine tøjkollektioner.

Det unikke ved tøjet fra FlexWool er, at du får tøj, som er designet af merinould, polyester samt elastan. Denne kombination giver dig den største bevægelsesfrihed, så du kan løbe, gå, vandre, overnatte og opholde dig i naturen med størst komfort og frihed.

Vælg pasform og design i forhold til dine behov

Alt efter hvad dine aktiviteter i naturen drejer sig om, har du brug for tøj, som komplimenterer dit formål. Skal du vandre, er det vigtigt, at du vælger bukser med lommer. Dette er en praktisk fordel, da du derved får nem og ubesværet adgang til dit mest nødvendige tilbehør.

Har du brug for outdoortøj til fysisk aktivitet og sport i kølige tider, er det vigtigt, at du kan vælge tøj, som fungerer som baselayer. Her får du tætsiddende tøj, som sørger for at regulere din kropsvarme, så du kan fokusere 100% på dine aktiviteter.

Når du vælger tøj fra FlexWool, kan du vælge mellem forskellige typer beklædningsgenstande. Du finder blandt andet:

  • Tights
  • Anorak
  • Sports BH
  • Bukser med lommer
  • Jakke

FlexWool serien fra Aclima henvender sig både til mand og kvinde. Tøjet er produceret i alle størrelser (fra XS og op til 2xXL), som gør det muligt for enhver at finde det bedste outdoortøj.

Det er vigtigt, at du vælger tøj, som passer til dine ønsker og behov, så du får succes med at opholde dig udenfor.

FlexWool er designet i elegant og tidløs stil, hvor sort er den gennemgående farve. Du kan bruge dit outdoortøj igennem mange sæsoner.

Merinould er et slidstærkt og robust materiale, som holder til at blive brugt igen og igen.

Share
This entry was posted in Beklædning. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *