Sandaler giver gode fødder – selv på vandretur

Giv dig selv et par sandaler der er værd at vandre i (foto eventyrsport.dk)
Giv dig selv et par sandaler der er værd at vandre i (foto eventyrsport.dk)

Skal du snart ud at trekke i Nepals bjerge eller et andet sted i verden? Så er det en rigtig god ide med et par gode sko. I Danmark og resten af Norden er efteråret over os, det er koldt, og vi skal have varme sko på. Men i resten af verden er der rig mulighed for at komme ud at vandre under varme himmelstrejf.

Når du skal ud at vandre, er det som sagt vigtigt med de gode sko. Skoene skal sidde godt om fødderne, de skal have en god ventilation, så fødderne forbliver friske og så skal de beskytte mod sten og hårde underflader.

Gode vandresko kan sagtens være sandaler. Sandaler findes i mange forskellige slags.

Nogle er halvåbne sko, der har en fast snude, der beskytter tæerne mod slid og slag – men de er stadig åbne bag til, hvor masser af luft kan komme ind under foden og friske dine fødder op. Derudover har sandalen også et spænde om hælen og en snor over vristen, der kan spændes, så det passer præcis til dine fødder.

Se udvalg af sandaler

Sandaler til hele familien

Hvis du gerne bare vil have et par almindelige, gode sandaler, der kan holde til at blive gået i, findes det også til dig. Disse sandaler er både gode til vandreture i jævnt terræn eller byferier, hvor fødderne sættes på prøve. Når dine fødder har det godt, får du mere overskud til at bruge din krop, derfor er det ikke ligegyldigt, hvilke sko du vælger.

Sandaler har den fordel, at de ikke lukker dine fødder inde. De er lavet til at absorbere væske i varme omgivelser, deres pasform er i fokus med bløde indlæg, og derudover er sandaler smarte, da du helt selv kan indstille, hvor bredde de er – og som regel også, hvor meget de skal spænde omkring din hæl.

Gode og komfortable sokker til dine sandaler

Share
This entry was posted in Sandaler and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *