Smart dametøj fra Bitte Kai Rand

Bitte Kai er dansk, smart og moderne (foto gundtoft.dk)
Bitte Kai er dansk, smart og moderne (foto gundtoft.dk)

Danmark er på mange måder et land, der er meget fremme i skoene. Det skal man forstå på den måde, at vi er befærder os på mange markeder blandt de førende. For eksempel er der massevis af danske varemærker inden for modebranchen, som virkelig sætter høje standarder. En af disse er Bitte Kai Rand. Det er et brand, som man næsten altid vil støde på, hvis man åbner et dameblad eller et modeblad. Hér kan du blive lidt klogere på, hvad det egentlig er for en størrelse at have med at gøre.

Bitte Kai Rand er et varemærke, der beskæftiger sig med moderne dametøj. Det blev grundlagt i 1981 og er i dag blandt nogle af de førende modehuse i Danmark. Dette skyldes naturligvis en velafbalanceret kombination af kvalitet, design og trend. Et varemærke bliver nemlig ikke succesfuldt i tøjbranchen, hvis ikke det forstår at skabe en harmoni mellem disse parametre.

Eksempler på Bitte Kai Rand

Det er klart, at Bitte Kai Rand i dag kan byde på rigtig mange forskellige produkter. Det skyldes, at det efterhånden er vokset til at være et meget populært og efterspurgt varemærke. Derfor kan de naturligvis også skabe kollektioner, der byder på lidt af hvert til enhver årstid.

Mange kvinder er rigtig ville med Bitte Kai Rands buksedragter. Nogle gange kan en buksedragt godt komme til at se lidt billig og slasket ud, men sådan er det ikke med buksedragterne fra Bitte Kai Rand. De er meget feminine, og så fås de også i nogle tekstiler, der byder på friske og anderledes mønstre eller farver, som er helt i overenstemmelse med tidens tern.

Bitte Kai Rand er også et varemærke, som kan byde på stort set alt, hvad kvindehjertet kan begære. Der er ikke sparet på udvalget af skjorter, bukser, toppe, bluser og så videre. Du vil ikke blive skuffet, hvis du selv vælger at give Bitte Kai Rand en chance eller giver det som en gave til en kvinde i dit liv.

Se på Bitte Kai Rand her

Share
This entry was posted in Dametøj, Mode and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *