Stik i de bedste vandrestøvler til dit livs rejse

Vandreturen bliver langt bedre med et par gode vandrestøvler (foto eventyrsport.dk)
Vandreturen bliver langt bedre med et par gode vandrestøvler (foto eventyrsport.dk)

Når man spørger folk, hvad der er deres drømmedestination til næste ferie, får man meget forskellige svar. Nogen drømmer sig væk til en palmeø, andre vil gerne på ski og nogle tredje vil gerne ud i det fri og campere med familien. Der findes nok lige så mange ønsker til feriedestination, som der er feriedage, hvis det overhovedet kan gøre det.

Så er der dem, der gerne vil prøve noget helt nyt, der vil udfordre dem og være en oplevelse for livet. De tager på pilgrimsvandring i for eksempel Spanien eller Frankrig. Pilgrimsvandringen er i de senere år blevet mere populær end nogensinde før blandt danskerne, og rigtig mange tager af sted for at opleve vandringen.

Hvad der tiltrækker dem er meget forskelligt. Nogen går for at gå, andre kommer for fællesskabet, og så er der også dem, der kommer af religiøse årsager. Uanset hvorfor, man kommer, skal man have sig nogle gode vandrestøvler, der kan hjælpe en på vej.

Vandrestøvlen kan også godt være en vandresandal

Ingen har sagt, at man kun kan vandre i støvler. Særligt på pilgrimsvandringen kan der bliver meget høje temperaturer, og så er det ikke nødvendigvis rart at have et par store støvler på. Så kan man overveje at iføre sig et par sandaler, der er lavet specielt til vandring. De fjedrer og støtter på samme måde som vandrestøvlerne, men de giver samtidig en masse luft til fødderne, som man jo altså kan have godt af, når man skal gå så langt.

Det kan give de meget karakteristiske pilgrimsfødder, hvor solen har brunet huden ved siden af sandalens remme. Det ser lidt skørt ud, men det giver sig selv, at du kun bliver brun der, hvor din fod ikke er dækket, og den er jo aldrig helt dækket i en sandal. Husk eventuelt solcreme til fødderne.

Se et stort udvalg af vandrestøvler her

Se på flere vandrestøvler her:

Går efterårsferien til bjergrige områder? Husk vandrestøvler

Klar til vandreturen? Rygsæk, vandrestøvler og telt

 

Share
This entry was posted in Støvler and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Stik i de bedste vandrestøvler til dit livs rejse

  1. Pingback: En støvle inviterer til sjov i naturen og store oplevelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *