Strømper skal være både behagelige og bløde

strømper (foto: eventyrsport.dk)
strømper (foto: eventyrsport.dk)

Et gammelt ordsprog siger, at klæder skaber folk. Det er dog for mange en smule for stor en betydning at pålægge sin og andres beklædning. Der er dog til en vis grad noget om det, i hvert fald har vores tøj betydning for visse ting. Naturligvis skaber det ikke folk – det er en klar overdrivelse. Der er dog ingen tvivl om, at klæder i høj grad påvirker, hvad folk tænker om hinanden, første gang de mødes. Det er både på godt og ondt, men det er utrolig svært at sige sig fra af. Det er indlejret i vores måde at tænke på, og selvom vi bliver opdraget til ikke at være fordomsfulde, så er det svært for den menneskelige hjerne ikke at skabe sig et indtryk ud fra tøjet, man ser på en person, man møder.

Tøj giver indtryk – fordomme bedømmer

Tøj sender uden tvivl nogle signaler, og det er klart, at man bruger det tøj, andre har på, til at skabe sig et indtryk af disse personer. Det er derimod fordommene der bestemmer, hvad vi vælger at kode ud fra det indtryk, vi får. Mange teoretikere mener dog, at vi ikke kan undgå at have fordomme. Det er ganske enkelt en del af det at leve. Når vi vokser op, fyldes vi med fordomme, og det er det, der er med til at skabe vores forståelse af verden.

Strømper skal være både behagelige og bløde

Er der et sted, hvor vi ikke behøver at tænke så meget på udtryk, fordomme og mode – så er det hvad angår strømper. Det er dejlig befriende, for alle vil have det samme. Strømper skal være bløde og behagelige, og det er den primære funktion, de skal opfylde. Strømper må naturligvis gerne være pæne, men ofte er et par hvide eller sorte strømper det allerflotteste.

Køb dejlige strømper her:

Share
This entry was posted in Sokker and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *