Svenske Fjällräven er kendt for kvalitet og funktionalitet

fjællræven rygsæk mini (foto: eventyrsport.dk)
fjællræven rygsæk mini (foto: eventyrsport.dk)

Fjällräven er et af de mest ikoniske mærker, som i dag symboliserer en hel serie at kvalitetsprodukter. Er produkterne mærket med logoet af den svenske fjeldræv er det et mærke, der tilsidesættess med et ægte kvalitetsstempel. Her er det kvalitet af materiale, funktionalitet og design, æstetik og ergonomi, der tilsammen udgør tanken med produktserierne.

Fjällräven – hvad står det for?

Grundlaget for produktserierne udviklet af Fjällräven, er at gøre det lettere for friluftsmennesker at komme tæt på naturen og kunne nyde den, som Fjällräven mener naturen bør nydes. Kvaliteten af deres produkter har derfor ligget dem meget på sinde lige fra start. Men hvordan startede Fjällräven? Faktisk var det stifteren Åke Nordin, der i blot en alder af 14 år, opfandt den rygsækramme, som i dag er ikonisk for serien af rygsække af navnet Fjällräven. Fjällräven er elsket af mange friluftsmennesker, grundet kvaliteten, designet og anvendeligheden. Det er da også blevet til nogle helt bestemte klassikere, såsom Grønlandsjakken fra 1968, Vidda-bukserne fra 1999, Kånken-rygsækken fra 1978 og Expedition-dunjakken, som blev skabt i 1974.

Hele produktserien har fokus på tidløse og slidstærke produkter, og der arbejdes fortsat på at finde nyere, forbedrende, lettere anvendelige og praktiske løsninger, så man fortsat kan producere en række kvalitetsprodukter, til de kvalitetsbevidste friluftsmennesker. Inspirationen findes fra naturen, når de ansatte selv er på tur – her finder man jævnligt nye måder at kunne gøre ting på eller et behov for nogle nye smarte produkter, som gør hele turen lettere, så man bedre kan nyde naturen.

Find dit Fjällräven produkt her i udvalget

Se flere tilbud fra Fjällräven her:

Sørg for at passe på din ryg med en flot fjällraven rygsæk

Fjallraven tasker er i høj kvalitet og passer til dine behov

 

Share
This entry was posted in Beklædning, Overtøj, rygsæk, Tøj, Udeliv and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Svenske Fjällräven er kendt for kvalitet og funktionalitet

  1. Pingback: Få fat i en masse af de lækre og gode produkter fra fjällräven lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *