Tanker man op med billige sokker, er man godt kørende

Der er intet bedre end gode og billige strømper (foto eventyrsport.dk)
Der er intet bedre end gode og billige strømper (foto eventyrsport.dk)

Billige sokker. Hvor prosaisk lyder det ikke lige. Men det er vigtigt også at have øje for ting, der er så små og så umiddelbart ligegyldige. Det er nemlig her, at man kan lære en lektie i at værdsætte og tage sig af detaljerne. Djævlen ligger i detaljerne, som man siger. Det er ikke en djævel, der er kommer for at omvende en, som Jesus Kristus, da han gik ude i ørkenen. Det er ej heller, djævlen i skærsilden. Det handler om det simple forhold, at man tit kommer til at fortryde, hvis ikke man har taget sig af de mindre detaljer i løbet af dagen. Detaljerne kan som sådan være med til at spænde ben for en på sigt, hvis ikke man har gjort sig bevidst omkring deres egentlig betydning fra start af. Det handler altså om at give sig selv en mulighed for at lære og forstå. Det er altså ganske givende, at man investerer i et par billige sokker, når muligheden byder sig.

Et universelt behov

Der er nemlig altid et behov for sokker. Sokker er nok det nærmeste, man kommer på noget universelt behov på kloden. Derfor kan det klart anbefales, at man tanker op. Af en eller anden grund har sokker det også med at forsvinde – og endda regelmæssigt. Det er lidt som om, at de lever deres eget liv. Det kan ganske vist forstås på mange forskellige måder. Men faktum er, at de forsvinder og ofte ikke kan findes igen. Så står man pludselig med en sok ud af to. Det er ikke brugbart.

En sikker optankning

Tanker man godt nok op for sokker, er man altså sikret nogle hverdage, der flyder på den bedst mulige måde og på den mest gavnlige facon. Sokker er med til at fundere det sikre og trygge grundlag, der hedder hverdagens gang.

Læs meget mere om billige sokker her

Share
This entry was posted in Sokker and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *