Kom rigtigt rundt med en vandrerygsæk

Vandrerygsæk (foto: eventyrsport.dk)
Vandrerygsæk (foto: eventyrsport.dk)

Med en vandrerygsæk har du masser af muligheder for at komme rundt og opleve naturen fra alle dens lune sider. Den giver dig frihed til at bevæge dig, så du ikke er nødsaget til at anstrenge dig, for at se ting og komme rundt i landskabet.

Bær det rundt

En vandrerygsæk er typisk en skuldertaske, som går over begge skuldre og giver dig den rigtige komfort så du ikke får ømme skuldre, men det kommer selvfølgelig an på, hvad du putter i din taske. Skal du fragte sten, så giver det i naturligvis ekstra vægt på skuldrene og de vil selvfølgelig være mere ømme, når dagens arbejde er færdig. Skal du kun bruge en vandrerygsæk til tøj og forplejning, så er du sikker på at der er god komfort og der er tænkt på støtte til din ryg, sådan at du ikke knækker under, når du er halvvejs på din rute.

Rygsæk giver begge hænder fri

Skal du ud og rejse og opleve Asien ved at back-packe, så er en vandrerygsæk uundgåelig, da den stort set kan holde på alle dine sager. Udover at du kan putte ting i den, så er der også mulighed for at du kan hænge små ting på siden, som for eksempel lille telt, sovepose og liggeunderlag, og disse ting fylder normalt meget, men hæftes de på uden for tasken i små snore, så giver det en masse plads til det vigtigste og tasken føles stadig helt normalt at have på. Den giver ikke for meget vægt bagpå, så du skal gå underligt, da det hele hænger tæt på kroppen.

Det er en god ide at kigge på nettet, når du skal have en vandrerygsæk, da der er penge at spare. Du får den som oftest leveret lige til døren.

Find eventuelt din næste vandrerygsæk hos Eventyrsport, som også leverer lige til døren.

Har du det hele?:

North Face rygsæk – Robust design til store eventyr

Klar til vandreturen? Rygsæk, vandrestøvler og telt

Share
This entry was posted in Camping, Ferie, Rejse, rygsæk, Taske and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *