Varm om ørerne med pandebånd

Frosne ører er det værste (foto eventyrsport.dk)
Frosne ører er det værste (foto eventyrsport.dk)

Du har helt sikkert prøvet at fryse dine ører. Mange fryser fortsat deres ører selv efter at have købt en hue, fordi den glider op. Problemet er mere udbredt end man skulle tro, hvorfor mange er gået væk fra at bruge huer og over til at bruge pandebånd eller en kombination af pandebånd og hue. Det er som bekendt nemlig et virkeligt træls sted at fryse. Man kan nogle gange få hovedpine af at fryse sit hoved, ligesom man oplever at få hovedpine indimellem af at spise is for hurtigt. Dit hoved er dit kraftcenter og skal ikke udsættes for unødvendig modstand og udfordring, som f.eks. at holde på varmen i mødet med kulden udenfor. Det skal nok klare det, men i stedet for at bruge dette fantastiske center på at tænke spændende tanker, kan det blive helt reduceret til en enkel smertens sætning, der kører på repeat: Det er koldt – Det er koldt – Det er koldt, når man vader ud i kulden med et upåklædt hoved.

Pandebånd holder hovedet varmt

Det er et udmærket ordsprog ”at holde hovedet koldt”, men at overføre det på virkeligheden og udleve den bogstavelige oversættelse, det er en anden historie. Udover at du får større mental frihed til at tænke på andet, end hvor koldt det er, så er pandebånd virkelig gode til at mindske risikoen for mellemørebetændelse, som er en af de mest udbredte vintergener i landet.

Løbetur iført pandebånd

En løbetur iført et pandebånd sikrer mod den værste kulde, som naturligvis intensiveres jo større ens fart er. De er derfor også praktiske at tage på, når man skal ud og cykle. Vindforhold kan gøre det helt ulideligt ellers, og hvorfor, når der nu findes et pragfuldt værn for ørerne, skal man undlade at tage et på? Det giver al mening at erhverve sig et prompte, hvorimod det giver ingen mening at lade være.

Find dit fremtidige pandebånd her

Læs om varme vinterhuer her:

Sørg for at hele familie kan holde på varmen med vinterhuer!

Share
This entry was posted in Vintertøj and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *