Damejakker til alle dage

Køb en smuk feminin jakke (foto gundtoft.dk)
Køb en smuk feminin jakke (foto gundtoft.dk)

Vi må erkende og leve med, at vejret i Danmark er meget omskifteligt. Det er en del af charmen ved det danske vejr, hvor alle årstider og vejrforhold har sine gode og onde sider. Det er blevet sommer, solen står højere, fuglene kvidrer og bøgen rasler i vinden. Hvad, der ligner en lækker grillaften, kan hurtigt blive erstattet af regnbyger og blæst. Du skal altid have en lækker jakke klar, så du er forberedt på alle tænkelige vejrforhold. Din garderobe bør desuden indeholde mange jakker, så du både har til alle årstider, men også til alle situationer. Skal du for eksempel til fin fest eller på arbejde.

Damejakker skal være moderne

Regnjakker har længe været håbløst umoderne – selv i børnehaverne. Det er dog ved at vende, og mange klassiske brands har i år lavet lækre regnjakker, der minder om lækre frakker, ligesom de har klassiske regnjakker hængende på stativerne i de smarte københavner-butikker. Regnjakken er ideel, hvis du skal ud i forbindelse med dit arbejde eller har offentlig transport eller cykler til og fra arbejde.

Dine damejakker bør altid være moderne. I år må jakkerne gerne være længere. Hætten er erstattet med den store krave, og jakken lukkes med større knapper. Filt og uld har været et meget brugt materiale, der har klare referencer til de nordiske tendenser i disse år.

Den mørke skindjakke kan også passende kombineres med din ellers mere feminine og yndefulde garderobe, hvis du skabe et moderne og kontrastfyldt udseende. Skindjakken er tidløs, selvom snittene variere en smule.

Find damejakker her: http://www.gundtoft.dk/varekatalog?category=overtj&section=dametoj

Share
This entry was posted in Dametøj, Jakke and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *