Helly Hansen er Norges bedste bud på outdoor tøj

Helly Hansen skuffer aldrig (foto: eventyrsport.dk)
Helly Hansen skuffer aldrig (foto: eventyrsport.dk)

Helly Hansen er et norsk mærke, der har høstet stor anerkendelse og findes i sports- og outdoor butikker verdenen over. Og det er ikke tilfældigt, Helly Hansen er virkelig et godt og slidstærkt mærke, og ser man det i eksempelvis en genbrugs butik, så tøv ikke med at købe det, for det er helt sikkert, stadig godt. Mærket er simpelthen ikke til at slide ned. Derfor kan du roligt købe nogle varer fra mærket og regne med, det holder længe.

 

Hold dig tør i nordisk vejr

Helly Hansens signatur er to HH’er og sider fint på alle outdoor mennesker i norden. Det er nemlig et mærke, der er forbundet med godt regntøj – og regnvejr, det har vi jo en del af i Norden. Lyt til dem, der går meget ude og køb Helly Hansen regntøj, hvis det er det, du er på udkig efter. En anden ting Helly Hansen er kendt for er deres skiundertøj, der ikke bare fås i almindeligt varmende og svedtransporterende skiundertøj, men faktisk fås til lige så mange funktioner, som du ellers typisk har brugt almindeligt skiundertøj til. Nogle gange bruger man det for dets svedtransporterende funktion,  andre gange for den varmende funktion. Hos Helly Hansen kan du købe skiundertøj, der faktisk bare er sportsundertøj.

Her finder du Helly Hansen

Helly Hansen forhandles i mange butikker, men ét sted hvor du kan være sikker på, at finde et stort udvalg af deres varer er i Eventyrsport. Eventyrsport er en sports butik, hvor folk der godt kan lide at bruge naturen. Du finder rigtig meget forskelligt sportstøj, men mest til outdoor folket. Og så finder ud altså et stort udvalg af Helly Hansens outdoor tøj. Du kan både finde Helly hansen på Eventyrsports hjemmeside og i deres fysiske butikker, der er hele landet over.

Der er mange valgmuligheder find gummistøvler er her

 

Find godt outdoor udstyr her:

Sov behageligt og trygt med en letvægts sovepose

Kom helt ud midt i naturen med et praktisk gasblus

 

Share
This entry was posted in Beklædning, Outdoor, Overtøj, Tøj, Udeliv and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *