Med de rette sorte shorts kan du gå sommeren i måde med et smil

Et par lækre sommer shorts (foto: eventyrsport.dk)
Et par lækre sommer shorts (foto: eventyrsport.dk)

Når sommeren for alvor rammer Danmark, så kan vi have dage, hvor temperaturen næsten føles som noget, der vil kunne opleves på sydligere breddegrader. Så er det næsten lige før, man ikke behøver hoppe på et fly til Gran Canarien eller Rhodos for at kunne slikke sol, bade i havet og generelt bare tilbringe så meget tid udenfor som overhovedet muligt. Specielt de seneste år har de gradvise klimaforandringer bragt stigende temperaturer med sig, og det ser ikke ud til at være noget, der kommer til at ændre sig i løbet af de kommende år. Uanset om man planlægger at tilbringe sommeren nede sydpå eller under de hjemlige himmelstrøg er det vigtigt, at man er klædt ordentligt på til sommeren. I helt bogstavelig forstand.
Det skal både være sådan, at man ikke får en sommersnue lige så snart, at der ryger en sky for solen. Men også forberede sig imod at svede som en gris fordi, at man har taget for meget tøj på.

Sommervejr er shorts-vejr

Man kan med fordel åbne sit skab, når sommeren nærmer sig, og lave en mental tjekliste på, om man har alle de ting, som man skal bruge til sommeren. Er der noget, der er ved at blive slidt op? Blevet for stort eller lille? Blevet håbløst umoderne? Sidstnævnte kan være svært at vurdere, da trends kan skifte som vinden blæser. Farven sort går man dog aldrig helt galt i byen med, og har altid været et sikkert og stilfuldt valg.
Sommervejr er som bekendt shorts-vejr. De er behagelige at have på, når varmen trykker. Og uanset om du skal bruge din tid indenfor, på at spadsere rundt i storbyen eller skal på vandretur i andre lande, er det rart at få luft til benene. Her er det en fordel at vælge de rigtige, der både sikrer den rette grad af komfort, og som holder i mange år ud i fremtiden.

Se et udvalg af lækre sorte shorts her

Se mere tøj her:

Praktiske bukser dame

Moderigtigt tøj fra Soya Concept

Share
This entry was posted in Beklædning, Sommer, Tøj and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *