Smarte skibukser til ungernes længe ventede skiferie

Smarte Skibukserne skal være af et kvalitetsmateriale (foto eventyrsport.dk)
Skibukserne skal være af et kvalitetsmateriale (foto eventyrsport.dk)

Nogen siger, at børn bliver bedre til at stå på ski, hvis de bliver sendt ud på brædderne tidligt. Det giver god mening, for allerede fra en tidlig alder har mennesket en veludviklet balanceevne. Og børn på ski er virkelig seje. Seje som i, at de bare kaster sig ud i det, og hvis de falder, så er det bare op igen og videre.

Børnene begynder på børneløjperne, der ofte er sjovt og fantasifuldt udsmykket. På den måde er det hele en gennemført leg for de små poder. De kan øve deres slalom rundt om skægge figurer af dyr for eksempel. Løjpen er selvfølgelig ikke så stejl, og i en skiskole får dit barn rigtig gode forudsætninger for at blive en lille skiekspert.

Lige meget om dine børn kunne stå på ski, før de kunne kravle, eller om de prøver en skitur for første gang i deres liv, så er påklædningen vigtig. Skibukser kommer i mange forskellige farver, så dit barn kan vælge en af sine yndlingsfarver. Udover at være smarte beskytter bukserne barnet, når det er på eventyr i sneen.

 

God skibukser skal være smarte, varme og slidstærke

For det er selvfølgelig ikke kun yndlingsfarven, der er vigtig i valget af de rigtige bukser. Bukserne skal være af et kvalitetsmateriale, der er slidstærkt og som giver god bevægelighed. De skal holde ungerne varme og tørre en hel dag i sneen, og det kræver noget af materialet.

Kvalitetsstof har blandt andet den fordel, at det kan tage de værste knubs, når barnet vælter. Man lander oftest blødt i sneen, men med et par gode skibukser er dit barn i hvert fald helt dækket ind. De første forsøg på ski kræver nemlig en del falden på halen.

Se et stort udvalg af smarte skibukser her

Share
This entry was posted in Bukser, Ferie and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *